ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Διαδικτύου

Κατοχύρωση Domain

Σε συνεργασία με Εγκεκριμένο Επίσημο Καταχωρητή από την Ε.Ε.Τ.Τ. και την EURID κατοχυρώνουμε και διαχειριζόμαστε το domain που εσείς επιθυμείτε. Επίσης σας κρατάμε ενήμερους για την ανανέωσή του.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα πακέτων το πακέτο φιλοξενίας για την ιστοσελίδα σας. Διαθέτουμε γρήγορους και αξιόπιστους web servers και παρέχουμε 24/7/365 υποστήριξη.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τύπου επιχείρησης. Για μας μια ιστοσελίδα τελειώνει μόνο όταν το αποτέλεσμα ικανοποιεί στο ακέραιο τον πελάτη.

Πλεονεκτήματα

Επιλέξτε το domain που επιθμείτε ανάμεσα σε 397 καταλήξεις domains. Παρέχουμε κλιμακωτές εκπτώσεις. Όσα περισσότερα domain κατοχυρώνετε τόσο χαμηλότερες τιμές απολαμβάνετε. Κατοχυρώστε τώρα ένα από τα δημοφιλέστερα .gr/.com/.net/.org/.eu/.biz/.info/.online domain και ξεκινήστε τη προώθηση της επιχείρησή σας στο κόσμο του διαδικτύου.
Ένα ακόμα μειονέκτημα των windows είναι η ασφάλεια. Παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες της Microsoft, το λειτουργικό σύστημα αυτό παραμένει ακόμα ευάλωτο σε ιούς και διάφορες άλλες "απειλές". Υπολογιστές που κλείνουν μόνοι τους, παράθυρα με διαφημίσεις που ανοίγουν χωρίς να το θέλετε, ιοί που διαδίδονται σε όλες σας τις επαφές εν αγνοία σας, Trojans, Adware, Spyware είναι πράγματα που δεν υπάρχουν στο Linux.
Ένα βασικό μειονέκτημα των windows είναι ότι δεν είναι δωρεάν. Όσο αφορά τους servers εκτός από την άδεια του server απαιτούνται και άδειες για κάθε client που συνδέεται με ένα Windows server. Στο Linux δεν απαιτείται καμία απολύτως άδεια. Έτσι μπορείτε να εξοικονομείσετε πάρα πολλά χρήματα. Επίσης όλες οι αναβαθμίσεις του συστήματος προσφέρονται δωρεάν μαζί με ένα μεγάλο αριθμό εφαρμογών που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Servers

Εξαιρετικά γρήγοροι και ασφαλείς servers. Με προστασία από τη CISCO και με firewalls.

cPanel - Web Hosting Panel

Όλα μας τα πακέτα παρέχουν CPANEL που τα κάνει εύκολα στη διαχείριση των λογαριασμών.

Δωρεάν Μεταφορά Ιστοσελίδας

Σας βοηθάμε ή μεταφέρουμε για λογαριασμό σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την ιστοσελίδα σας.

24/7 Έλεγχος των Servers

Ελέγχουμε τους servers 24/7 με τη χρήση των τελευταίων διαθέσιμων τεχνολογιών.

Easy Website Builder

Όλα τα πακέτα περιλαμβάνουν ΔΩΡΕΑΝ 500+ προσχεδιασμένες ιστοσελίδες.

Τεχνική Υποστήριξη

Έχουμε εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να λύσει άμεσα όποιο θέμα προκύψει.

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Style Switcher

12 Predefined Color Skins Top Bar Color Layout Style Patterns for Boxed Version